جهت دریافت لیست قیمت  و خرید خرما تماس بگیرید : 09900548412, 09132896373

فرآورده های خرما

شرکت های بزرگ بسته بندی و فرآوری خرما، امروزه محصولات متنوعی از خرما را تولید و عرضه می کنند که با بسته بندی های متنوع سعی در جلب رضایت خریداران و در نهایت توسعه تجارت جهانی را دارند. در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره خواهد شد

 شیره خرماشیره خرما فرآورده ای است که از پریکارب میوه کاملاً رسیده و ارقام مختلف خرمای نرم به روش مکانیکی و یا به کمک آب و حرارت در دستگاههای متداول در صنعت به طریق صنعتی بدست می آید. شیره خرما همچنین به صورت سنتی از میوه خرما بدست می آید که از بر روی هم انباشتن خرما در محلهای خاص نگهداری خرما حاصل شده و پس از تصفیه جزئی بسته بندی می گردد. .

شیره تصفیه شده خرما دارای مصارف زیر می باشد :

تهیه نوشابه ها: این نوشابه ها که تحت عنوان آبمیوه خرما در جهان شناخته شده اند، جایگاه بسیار خاصی در نزد خانواده هاپیدا کرده اند. مصرف این نوشابه ها همانند نوشابه های گازدار معمولی عمومیت داشته و شیوه بسته بندی نیز مشابه نوشابه های گازداراست.

 تهیه ترشی خرما: ترشی خرما یک محصول دلچسب در بین کشورهای اروپایی است. در این کشورها ذائقه مردم ترش و شیرین را نیز می پسندد و بنابراین ترشی خرما از جایگاه بسیار خوبی برخوردار می باشد . مصرف شیره به صورت مستقیم در خانواده ها: شیرة خرما یک غذای مقوی و خوش طعم است. از این رو مصرف آن بهصورت مستقیم در خانواده ها عمومیت دارد. شکل مصرف آن به صورت مستقیم، به همراه سایر لبنیات، به همراه نان، استفاده در چای وقهوه، پخت برخی غذاها، شیرین کردن برخی فرآورده های خانگی مانند آبمیوه های خانگی، دسرها و موارد مشابه می باشد

مصرف به عنوان شیرین كننده: قندهای موجود در شیره خرما بیشتر از نوع قند احیاء یعنی فروکتوز و گلوکز است. این قندهادر مقایسه با ساکاروز ) شکر معمولی ( دارای مزایای نسبی خوبی می باشند که از جمله آنها می توان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها وهمچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد. طبیعی بودن قندهای احیاء، سبب جذب راحت آن توسط بدن و نبود عوارض جانبی مانندچاقی، فشار خون، مشکلات قندی و دیابتی که از خصوصیات جدانشدنی مصرف شکر معمولی است، می باشد

 تهیه بستنی های میوه ای: شیره خرما به میزان بسیار زیاد در تولید بستنی های میوه ای کاربرد دارد. رنگ شفاف، طعم دلنشین و خاصیت سازگاری آن با سایر افزودنی های بستنی از علل انتخاب شیره خرما در ساخت بستنی های میوه ای به شمار می رود .

 تولید الکل: الکل یکی از محصولات تولیدی از شیره خرما به شمار می رود. شیره خرما به دلیل دارا بودن میزان گلوکز بالا،توانائی تولید الکل با کیفیت بسیار خوب را دارا می باشد . تولید سركه: سرکه نیز به راحتی از شیره خرما قابل تولید است. در کشورهایی که مواد اولیه ارزان مانند ملاس چغندر و باگاسنیشکر موجود نمی باشد شیره خرما مناسب ترین مواد اولیه برای تولید سرکه به شمار می رود

.
 خمیر خرما
خمیر خرما عمدتاً در تولید کیک ، شیرینی ، بستنی ، خوراک های شیرین و حلوا مصرف می شود.خمیر خرما فرآورده ای است که به روش های صنعتیو نیمه صنعتی ، از ارقام مختلف خرما، پس از انجام یک فرآیند کاری به شرح کلی زیر بدست می آید:خرما * ضدعفونی * درجه بندی * تنظیم رطوبت* کلاهک گیری * هسته گیری * حذف مواد زاید * پاستوریزاسیون خرد کردن *همگن کردن مواد اولیه * اضافه کردن امولسیفایر * همگن کردن نهایی * بسته بندی بهداشتی.
به خمیر خرما می توان مواد طبیعی مانند: کنجد، مغزپسته ، مغز بادام ، مغز گردو و... را نیز اضافه کرد. این فرآورده ، می تواند در ظروف با جنس مواد
پلیمری ، و ورقه های آلومینیومی مجاز برای مواد غذایی نگهداری کرد.

ترشی خرما

فرآورده ای است از میوه خرما در مراحل حبابوک 2، کیمری، خارک که به اندازه های مختلف )درسته، خرد شده و نصفه( به همراه سرکه و مقادیر لازم مجاز نمک و ادویه های مختلف تهیه می شود. ظروف مورد استفاده ترشی خرما باید از جنس شیشه، ظروف شیشه ای برای محصولات غذایی و آشامیدنی و یا از جنس مواد سنتیک مجاز که بتوان محصول را در آن پاستوریزه کرد، باشد

 

 

كمپوت خرما
کمپوت خرما فرآورده ای است که از میوه خرما در مرحله خارک پس از خارج نمودن هسته و کلاهک آن همراه با شربت تهیه شده از محصولات شیرین کننده خرما ) شربت خرما، شیره خرما و خمیر خرما( به دست می آید. کمپوت خرما را می توان در شیشه و یا ظروف فلزی بسته بندی نمود

از ارقام میوه نخل خرما، کاملاً رسیده و عاری از آلودگی که پس از خمیر کردن به کمک آب و اعمال حرارت، صاف کردن، اضافه کردن اسیدهای مجاز خوراکی و غلیظ کردن به صورت محلولی نیمه سیال به دست می آید. رب خرما را می توان در شیشه و یا ظروف فلزی بسته بندی نمود.


قند مایع خرما کنسانتره رنگ بری شده خرما است که پس از مراحل استخراج عصاره خرما و با حذف ترکیبات پکتینی، پروتیین، فیبر و رنگ، تولید می شود و رنگ آن از قهوه ای تا زرد روشن شفاف قابل تغییر است

دانستنی های خرما

انواع خرما

خواص خرما