جهت دریافت لیست قیمت  و خرید خرما تماس بگیرید : 09900548412, 09132896373

رطب مضافتی بم

فروش رطب مضافتی بم،کیمیا رز کشت دهنده و صادر کننده بهترین رطب مضافتی بم در ایران

جهت خرید رطب مضافتی بم و دریافت قیمت رطب مضافتی (قیمت عمده فروشی رطب مضافتی بم ) با شماره 03137714884   تماس بگیرید

فروش رطب مضافتي بم عمده از کارخانه رطب مضافتی بم،فروش عمده رطب مضافتی بم از معتبر ترین شرکت رطب مضافتی بم (کیمیا رز)

صادرات رطب مضافتی بم به اروپا ،آمریکا و کشور های آسیایی

جهت دریافت قیمت رطب مضافتی بم و سایر محصولات شرکت کیمیا رز با ما تماس بگیرید 03137714884

رطب مضافتی بم : یکی از محصولات بسیار مهم تجاري استان کرمان رطب می باشد. خرما در حین رسیدن سه مرحله را طی میکند مرحله اول  میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ  گفته می‌شود.آفتاب داغ مناطق گرمسیری پس از مدتی خارک را تیره رنگ و آبدار می‌کند که به آن رطب می‌گویند.رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده داردو به ان رطب میگویندودر مرحله اخر خرما به صورت نیمه خشک درمی اید.

ویژگی های رطب مضافتی بم :رطب مضافتی بم مرغوب‌ترین نوع مضافتی است. که دراستان کرمان شهرستان بم رشدکرده این نوع خرما به رنگ مشکی یا قهوای تیره میباشد که پوست نازکی داشته و مهمترین مشخصه ان نسبت به سایر خرماها شیره فراوان این نوع خرمااست.برای تشخیص نوع مرغوب این خرما  رطبی مرغوب محسوب می‌شود که پوستی نازک داشته باشد، درشت و گوشت‌دار باشد و دارای شیره فراوان اما رطبی که پوست کلفت دارد، رنگش بور باشد و ریز، رطب ضعیف یا نامرغوب محسوب می‌شود

روش نگهداری خرما :از آنجا که داخل یخچال رشد میکروب ها و فعالیت آنزیم ها کمتر از خارج از یخچال است و با توجه به اینکه خرما، کربوهیدرات (مواد قندی) زیادی دارد، محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها به خصوص مخمرهاست؛ بنابراین توصیه می شود خرماهای نرم و تازه در یخچال قرار گیرد تا بتوان حداکثر ۸ ماه از آنها نگهداری کرد

  میزان رطوبت بالاي این محصول باعث شده خیلی سریع مورد هجوم انواع میکرو ارگانیسم ها واقع شود و در شرایط عادي ترش گردد.

خشک کردن تا حدی خود  مناسب ترین روش نگهداري طولانی مدت رطب مضافتی خواهد بود. کاهش رطوبت محصولات کشاورزي نیاز مبرم به انرژي دارد. استان کرمان که بیشترین سرانه مصرف انرژي را در صنعت کشاورزي دارا می باشد، اصلاح الگوي تولید و مصرف این محصول ضروري می باشد.

ارقام رطب بعنوان یک ماده غذایی فوق العاده مرطوب جهت نگهداري طولانی مدت نیاز به کاهش رطوبت داشته که در کشورهاي عمده تولید کننده رطب مانند ایران، لیبی، بحرین، عربستان، عراق و سایر کشورهاي عربی اقدامات گوناگونی در این جهت صورت گرفته است. در بحرین رطب را در معرض نور آفتاب و زیر توري بطور سنتی(شکل 1)واصلاح شده(شکل 2) خشک می کنند. در کشورهایی نظیر لیبی و هلند نیز رطب را در کارگاه هاي بسته بندي پس از شستشو، رطوبت گیري کرده و پس از براق کردن به بازار عرضه می کنند.

به طور کلی ارقام رطب که بیش از 24 درصد رطوبت داشته باشند در شرایط گرم و مرطوب مورد تهاجم مخمرها و کپکها قرار می گیرند و تحت عمل اینگونه میکروارگانیزم ها تخمیر شده، اسید لاکتیک، اسید استیکو الکل تولید می شود که موجب ترش شدن و بد طعم شدن رطب می گردد. گونه هایی از مخمر زیگو ساکارومیس سو ساکارومیسس، و نیز قارچ هاي آسپرژیلوس، آلترناریا و پنی سیلیوم در فساد انواع رطب نقش دارند. باکتري ها استوباکتر نیز در ترشیدگی رطب موثر هستند و می توانند الکلی را که به وسیله مخمرها تولید شده به اسید استیک تبدیل کنند

روش هایی که در جلوگیري از فساد رطب به کار می رود شامل خشک کردن، استفاده از سردخانه، کاهش شمار میکروارگانیزم ها و غیره است. خشک کردن باعث کاهش وزن وحجم محصول شده و حمل و نقل و انبارداري را آسان تر می کند. از سویی، مانع رشد و فعالیت میکروارگانیزم ها می گردد، و با پایین آوردن فعالیت آبی، در افزایش زمان نگهداري محصول نقش دارد. خشک کردن از مهم ترین مراحل در عمل آوري رطب است، زیرا عیوبی مانند دو پوسته شدن، چروکیدگی پوست و تغییر رنگ و مزه محصول ناشی از شرایط نا مناسب(دما، رطوبت نسبی و زمان) خشک کردن است که بر کیفیت نهایی محصول تاثیر بسزایی دارد. فرایند خشک کردن ممکن است در اتاق هاي رساندن و خشک کن هاي کابینتی یا تونلی صورت گیرد. در تمامی این موارد، اصول خشک کردن که همان عبور هوا با دما و رطوبت معین روي رطب است یکسان می باشد. .

 خرمای مضافتی صادراتی، قیمت رطب مضافتی بم، قیمت روز خرمای بم، رطب مضافتی یعنی چه، فروش رطب مضافتی بم، فروش عمده خرما بم، ،قیمت عمده خرما

دانستنی های خرما

انواع خرما

خواص خرما